Nemoralna ponuda

Ronaldo: Hoću 400.000 funti tjedno pa idem u City

Foto: Pixsell
Ronaldo: Hoću 400.000 funti tjedno pa idem u City
12.06.2011.
u 13:17
Napadač Reala Cristiano Ronaldo otkrio je najbližim prijateljima listu zahtjeva koje bi Manchester City morao ispuniti kako bi se vratio na Otok.
Pogledaj originalni članak

Iako iz Cityja poručuju da nikakvog kontakta nije bilo, Portugalac tvrdi da je pozvan u Abu Dhabi te da su "građani" spremni ispuniti mu sve uvjete.

"Ronaldo želi 400 tisuća funti tjedno jer su takse u Engleskoj više. On hoće dres sa brojem 7, kapetansku traku i pravo da uvijek bude najplaćeniji igrač u klubu. Priznao je da mu godi koliko je City spreman ići daleko samo da bi ga doveo", rekao je izvor blizak Ronaldu.

Portugalac je nedavno rekao da u Engleskoj jedino može nositi dres Uniteda iz poštovanja prema Alexu Fergusonu kojeg naziva nogometnim ocem. Međutim, priča bi uskoro mogla dobiti neočekivani preokret.

Navodno je Ronaldo nezadovoljan taktikom Josea Mourinha, a vjeruje se da bi Real bio spreman prihvatiti ponudu od oko 200 milijuna eura odštete.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KN
knin95
20:20 12.06.2011.

Sta bi ovaj smrad sve htio!? Zaradjiva vise nego Messi a nije uspio dovesti Real do Titule Lige Sampiona! Nije uspio ni biti prvak Spanije.. S Portugalom nikad nista nije osvojio. Treba mu jos smanjiti placu a ne dati jos vise..