Napolijev igrač

Rog: Trener želi da budem strpljiv, a kad dođe prilika bit ću spreman

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Marko Rog
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Marko Rog
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Marko Rog
Foto: Reuters/PIXSELL
Marko Rog
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
10.04.2016., Zapresic - 30. kolo MAXtv Prve HNL, NK Inter Zapresic - GNK Dinamo. Marko Rog Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
20.07.2016., stadion Maksimir, Zagreb - Liga prvaka, 2. pretkolo, 2. utakmica, GNK Dinamo - FK Vardar. Marko Rog. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
10.08.2016., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 02. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Jefferson, Marko Rog. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
24.09.2016.
u 12:19
Osjećam da napredujem svaki trening i svakako ću biti spreman kada dođe moja prilika - rekao je Rog
Pogledaj originalni članak

Marko Rog već je puna dva tjedna u pogonu Napolija. Hrvatski reprezentativac još nije upisao minute u dresu novog kluba, no Rog se svakoga dana sve bolje osjeća u srcu Italije.

Napoli je odlično krenuo u novu prvenstenu sezonu, momčad Maurizija Sarrija u uvodnih je pet kola osvojila 11 bodova (tri pobjede i dva remija). Tim se učinkom Napoli smjestio na drugu poziciju, samo bod iza vodećeg Juventusa.

U Napulju se već odlično snalazi...

- U prvih par tjedana više smo bili na putu nego u Napulju, ali već sam polako pohvatao grad, snalazim se solidno i sve mi se sviđa. Najviše pomaže naš Ivan Strinić, ali u momčadi imamo nekoliko Poljaka, tu je naravno i Slovak Hamšik tako da se nekako razumijemo. Naravno, već učim talijanski i htio bih ga što prije naučiti da mogu još bolje shvatiti što se radi na treninzima - rekao je Rog.

Što vam kaže trener Maurizio Sarri?

- Trener dosta priča sa svim igračima, pa tako i sa mnom. Napoli ima stvarno odličnu momčad, u vrhu smo talijanske lige i igramo Ligu prvaka tako da nije lagano upasti u početni sastav. No, trener mi kaže da samo radim i budem strpljiv, te da će moja prilika doći. Uopće se ne zamaram time, osjećam da napredujem svaki trening i svakako ću biti spreman kada dođe moja prilika - rekao je Rog, a cijeli razgovor pročitajte na portalu Goal.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.