Talijani sipaju hvalospjeve

Rog se protiv Juvea izdignuo iz pepela: 'Bio je najbolji igrač Napolija, Pjanić je pored njega bio nemoćan'

Foto: Reuters/PIXSELL
Rog se protiv Juvea izdignuo iz pepela: 'Bio je najbolji igrač Napolija, Pjanić je pored njega bio nemoćan'
01.03.2017.
u 11:36
Gazzetta dello Sport proglasila je Roga najboljim igračem Napolija.
Pogledaj originalni članak

Iako je Napoli doživio poraz u Torinu u prvoj polufinalnoj utakmici talijanskog kupa (3:1), Marko Rog mogao bi postati najveći dobitnik te utakmice.

Mladi hrvatski veznjak dosad je kod trenera Maurizija Sarrija dobivao prilike na kapaljku pa je to čak iznerviralo i predsjednika Napolija Aurelija De Laurentiisa. Talijanski mediji nedavno su pisali kako su se trener i predsjednik sukobili, a jedan od razloga bio je i Rog.

- Ne razumijem zašto neki igrači ne dobivaju više prilike za igru - ljutio se De Laurentiis.

No, nakon ogleda s Juventusom Talijani sipaju hvalospjeve na račun hrvatskog reprezentativca pa će možda i to potaknuti Sarrija da na njega ozbiljnije počne računati. 

Gazzetta dello Sport proglasila je Roga najboljim igračem Napolija uz napomenu kako je on diktirao igru svoje momčadi.

- Dugo očekivani Rog bio je najrazigraniji i pokazao je da zaslužuje veću minutažu. Hrvat je tjerao Khediru da ga prati budući da Pjanić, kojem je to bio zadatak, nije bio u stanju to činiti. No, Rog nije imao potporu suigrača, nije bilo raspoloženih, a vođa momčadi Hamšik bio je najgori - navela je Gazzetta te dodala:

- Ovaj mladić zna znanje. Odlično se uklopio u momčad, motiviran, borben, nekoliko puta pokazao je lucidnost svojstvenu iskusnim igračima. Sarri ima odličnu zamjenu.

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
..Marsijanac
16:38 01.03.2017.

Nas vezni red je medju najboljima na svijetu . Eh da nam je jos taj lijevi bek i klasicni cetarfor a la Ibro. Gdje bi nam bio kraj!