Liga prvaka

Robben: Bili smo dobri, ali u budućnosti moramo biti puno bolji

Foto: 'CHRISTOF STACHE'
Robben: Bili smo dobri, ali u budućnosti moramo biti puno bolji
18.08.2011.
u 16:53
Bayern je u 4. pretkolu Lige prvaka na Allianz Areni pobijedio Zürich sa 2:0. Junak utakmice u kojoj je Olić bio na klupi, a Pranjić na tribini bio je Arjen Robben koji je prvo asistirao Schweinsteigeru, a kasnije i sam zabio
Pogledaj originalni članak

– Bila je dobra utakmica i rezultat je dobar, ali mi moramo igrati još bolje. U igri prema naprijed moramo biti još brži i agresivniji.

Odmah nakon utakmice pojavila se i zanimljiva informacija kako se za Nizozemca zanima Anži Mahačkala, klub koji radi i na dovođenju Samuela Eto'oa.

– U zadnje sam vrijeme čuo puno o tom klubu, ali zasad mi je dobro u Bayernu. No nikada se ne zna što će biti u budućnosti. Možda jednom i zaigram za ruski klub.

Kada naši nogometaši u redovima Bayerna nisu nastupili, valja istaknuti da je za goste od 84. minute priliku dobio 19-godišnji Josip Drmić koji ima švicarsko, ali i hrvatsko državljanstvo.

Najveće iznenađenje u srijedu napravio je danski Odense koji je nakon izbacivanja Panathinaikosa u trećem pretkolu na svom terenu slavio protiv Villareala Andreasenovim pogotkom u 84. minuti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.