PARK MLADEŽI

Petar Franjić napustio Istru i pojačao redove Splita

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Petar Franjić napustio Istru i pojačao redove Splita
05.08.2015.
u 00:30
'Drago mi jer sam stigao u klub s velikim ambicijama, na meni je da opravdam ukazano povjerenje.'
Pogledaj originalni članak

Petar Franjić novo je pojačanje Splita, osmi novak u svlačionici crvenih ovog ljeta. U Park mladeži dolazi iz Istre odakle je otišao zbog neisplaćenih plaća. Sa Splitom je potpisao trogodišnji ugovor i pojačat će konkurenciju u veznom redu, piše Goal.com.

- Drago mi jer sam stigao u klub s velikim ambicijama, na meni je da opravdam ukazano povjerenje. S Istrom sam raskinuo zbog neisplate plaća, ali hvala im na svemu. Posebno treneru Pamiću koji je uvijek vjerovao u mene - rekao je Franjić.

Franjić je 24-godišnja, u Istri je proveo posljednje dvije sezone, a prije toga je igrao za Lokomotivu i sesvetski Radnik.

>> Marko Rog napustio Split i za četiri milijuna eura stigao u Dinamo

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.