BRANIČ U ŠOKU

Rio o Hodgsonovu nepozivanju: Malo je reći da sam ogorčen

Foto: Reuters
Rio o Hodgsonovu nepozivanju: Malo je reći da sam ogorčen
17.05.2012.
u 12:38
Za igrača Manchester Uniteda nepozivanje na Euro znači i kraj reprezentativne karijere
Pogledaj originalni članak

Rio Ferdinand očajan je nakon što nije uvršten među engleske igrače koji će na Euro u Poljsku i Ukrajinu. Iako je izbornik Roy Hodgson objasnio da ga je izostavio iz isključivo nogometnih razloga te kako zbog njegovih godina i problema s leđima prednost na poziciji braniča ima njegov suigrač iz Manchester Uniteda Phil Jones, Ferdinandu to nije nikakva utjeha. I to pogotovo kad zna da je to konačan kraj njegove reprezentativne karijere, 33 su mu godine...

– Obožavam sam igrati za Englesku. Reći da sam ogorčen i uzrujan bilo bi u najmanju ruku podcjenjivanje – napisao je Rio na svom Twitteru.

U međuvremenu, Hodgson se bacio na pripremanje ostalih igrača, poglavito mladog Alexa Oxlade-Chamberlaina, Arsenalova 18-godišnjaka kojeg je uvrstio na popis 23 igrača, a koji je za topnike odigrao tek šest prvenstvenih utakmica. Hodgson ga želi u udarnoj postavi.

– Neće mu biti lako izboriti mjesto, ali jedini način da doznam hoće li to moći jest da mu dam priliku – rekao je Hodgson.

A engleski mediji podsjećaju na  2006. kada je tadašnji izbornik Eriksson pozvao mladog Thea Walcotta za Mundijal u Njemačkoj. Te sezone nije ni utakmice odigrao za Arsenal, a onda ni minutu na SP-u.

Dodajmo i kako je Hodgson za kapetana odabrao Liverpoolovog Stevena Gerrarda.

– On je traku najviše zaslužio.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.