Tko je sljedeći?

Rio Ferdinand napušta Manchester United!

Foto: Press Association/Pixsell
Rio Ferdinand napušta Manchester United!
13.05.2014.
u 12:28
- Okolnosti mi nisu dozvolile da se oprostim od kluba na način na koji sam to namjeravao. Međutim, želim se zahvaliti navijačima, trenerima i suigračima na nevjerojatnih 12 godina koje nikada neću zaboraviti. S ovim velikim klubom osvojio sam naslove o kojima sam sanjao - rekao je Ferdinand.
Pogledaj originalni članak

Redove prošlogodišnjeg engleskog prvaka Manchester Uniteda napustit će legendarni stoper Rio Ferdinand. Treći je to igrač koji ove sezone napušta klub. Prvo je u igračku mirovinu otišao Ryan Giggs, a zatim je Nemanja Vidić najavio transfer u Inter. Odlazak Ferdinanda zapravo je vrlo logičan budući da mu klub cijelu sezonu nije ponudio novi ugovor.

- Okolnosti mi nisu dozvolile da se oprostim od kluba na način na koji sam to namjeravao. Međutim, želim se zahvaliti navijačima, trenerima i suigračima na nevjerojatnih 12 godina koje nikada neću zaboraviti. S ovim velikim klubom osvojio sam naslove o kojima sam sanjao - rekao je 35-godišnji  Ferdinand koji ne namjerava time završiti karijeru.

Ipak, još ne zna gdje bi ju mogao nastaviti.

- Osjećam se zdravo i spremno za nove izazove. Veselim se budućnosti, ma što ona nosila - naglasio je Ferdinand koji je s Unitedom imao vrlo uspješnih 12 godina. U tom razdoblju osvojio je šest naslova engleskog prvaka, dva Liga kupa, jednu Ligu prvaka i jedno Svjetsko klupsko prvenstvo. Zadnju utakmicu odigrao je u nedjelju protiv Southamptona (1-1).

Postoji mogućnost da se jednog dana vrati u United. Kao još nekoliko legendi kluba, Ferdinand ima otvorenu ponudu da po završetku igračke karijere radi kao ambasador kluba.

>>QPR korak do Premiershipa: Vrlo dobrih 120 minuta Kranjčara

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.