VN MEKSIKA

Ricciardo kreće s prve pozicije, Hamilton uz Vettela

Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1
27.10.2018.
u 21:42
Hamiltonu je u nedjelju dovoljno završiti utrku među sedam prvoplasiranih kako bi osigurao svoj peti naslov svjetskog prvaka
Pogledaj originalni članak

Australac Daniel Ricciardo (Red Bull) startat će s prve pozicije u utrku za Veliku nagradu Meksika Svjetskog prvenstva vozača formule 1 koja je na programu u nedjelju.

Ricciardu će društvo u prvom redu praviti njegov 21-godišnji momčadski kolega Nizozemac Max Verstappen (Red Bull), koji je za samo 26 tisućinki propustio postati najmlađi vozač koji je ostvario "pole position" u povijesti, dok će vodeći vozač u SP-u Britanac Lewis Hamilton (Mercedes) i njegov najbliži pratitelj Nijemac Sebastian Vettel (Ferrari) krenuti iz drugog reda.

Hamiltonu je u nedjelju dovoljno završiti utrku među sedam prvoplasiranih kako bi osigurao svoj peti naslov svjetskog prvaka, četvrti u posljednjih pet godina, a drugi uzastopni.

Utrka za VN Meksika vozi se od 18 sati.

STARTNI RED:
1. Daniel Ricciardo (Aus/Red Bull) 
2. Max Verstappen (Niz/Red Bull) 
3. Lewis Hamilton (VB/Mercedes) 
4. Sebastian Vettel (Njem/Ferrari) 
5. Valtteri Bottas (Fin/Mercedes) 
6. Kimi Raikkonen (Fin/Ferrari) 
7. Nico Huelkenberg (Njem/Renault) 
8. Carlos Sainz Jr (Špa/Renault) 
9. Charles Leclerc (Mon/Sauber-Ferrari) 
10. Marcus Ericsson (Šve/Sauber-Ferrari) 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GV
golub Vaso
09:00 28.10.2018.

red bull sprema Rikardu pušku, kvar