POD PUNIM OPTEREĆENJEM

Ribery prvi put trenirao u kopačkama

Foto: AFP
Ribery prvi put trenirao u kopačkama
12.01.2010.
u 11:18
Prvi je pravi trening u kopačkama, pod punim opterećenjem i sa suigračima u ponedjeljak poslijepodne u Münchenu odradio Franck Ribery.
Pogledaj originalni članak

Napredak je to u odnosu na proteklo razdoblje u 2010. godini. Zbog zanoktica na oba nožna palca Francuz je tijekom dubajskih minipriprema Bavaraca nosio uglavnom natikače, povremeno istrčavajući krugove u tenisicama.

Iako je neugodna i bolna upala, kako se čini, stvar prošlosti, Ribery neće biti u kadru bavarske momčadi za otvarajući dvoboj proljetnog dijela bundesligaškog prvenstva, koji Bayern u petak na Allianz Areni igra protiv Hoffenheima.

Sa suigračima neće gostovati u prijateljskom dvoboju kod Basela danas (utorak) poslijepodne. Odradit će trening u Münchenu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.