Muslimanski zakoni

Ribery i supruga otvorili bar u kojem neće posluživati alkohol

Foto: 'nordphoto'
Ribery i supruga otvorili bar u kojem neće posluživati alkohol
03.01.2012.
u 16:48
Francuski nogometaš i napadač Bayerna Franck Ribery (28) u rodnom je gradu Boulogne-sur-Meru u Francuskoj otvorio bar, ali u njemu se neće posluživati alkoholna pića.
Pogledaj originalni članak

Ribery i supruga Wahiba bar su nazvali "O'Shahiz", što je izvedenica iz imena njihovih kćeri Shahinez i Hizye. Kao muslimanski vjernici, Riberyjevi su odlučili da se u njihovu kafiću neće točiti alkohol, ali je dopušteno pušenje nargile, vodene lule.

– Želio sam koncept koji se razlikuje od uobičajenih kafića – objasnio je svoju odluku Ribery.

Sjajni francuski nogometaš nije mogao dugo uživati u svome baru s obzirom na to da su nogometaši Bayerna jučer otputovali na pripreme u Katar.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CU
cupus
17:08 03.01.2012.

Bar bez alkohola???????? hahaaa pa to se u Bosni zove Ascinica

RI
Riznica
19:38 03.01.2012.

Moze da se zove i poslasticarnica !\" Bitno je da se ne pije !!!... Nek za barom piju limunadu ili bozu !!!!