SEKS BOMBA

Skinula se još jedna Ronaldova ljepotica i ima što pokazati

Foto: Instagram
Rhian Sugden
03.12.2017.
u 08:42
Jedna od omiljenih djevojaka legendarne treće stranice The Suna nastavila je raditi ono što najbolje zna
Pogledaj originalni članak

Prsata plavuša iz Buryja kraj Manchestera, koju su proslavile obnažene fotografije u muškim časopisima, nastavila je tradiciju – u svaku godinu ulazi s kalendarom u kojem je, naravno, gola. Bilo bi čudo da i ovaj za 2018. ne bude razgrabljen.

Rhian Sugden je inače jedna od onih djevojaka s kojima je Cristiano Ronaldo varao Irinu Shayk ili barem probao varati. Bujna Rhian, naime, pohvalila se kako nije poklekla pred njegovim udvaranjem, a navodno je zbog nasrtljivog nogometaša morala promijeniti broj telefona.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

JU
juma
10:46 03.12.2017.

Dosta toga primitivnog seksističkog novinarstva. Pokažite nam ronaldove ljepotane. I oni bi zacijelo imali što pokazati. Ili možda niste gay friendly i širite mržnju i homofobiju?

TO
toljaga22
10:06 03.12.2017.

kurabe

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:00 03.12.2017.

BOMBA!Vau!