Promo

Revolucionarni Reebok ZPump – tenisice za svaku utrku

Foto: Reebok
Reebok
Foto: Reebok
Reebok
Foto: Reebok
Reebok
Foto: Reebok
Reebok
Foto: Reebok
Reebok
Foto: Reebok
Reebok
Foto: Reebok
Reebok
Foto: Reebok
Reebok
Foto: Reebok
Reebok
Foto: Reebok
Reebok
Foto: Reebok
Reebok
Foto: Reebok
Reebok
VL
Autor
PR Članak
04.09.2015.
u 14:30
I nakon 25 godina od pojave Pump tehnologije, Reebok inovacijama uspješno odgovara na sve potrebe sportaša diljem svijeta
Pogledaj originalni članak

Bez obzira da li je vaša omiljena sportska aktivnost trčanje, CrossFit, studio vježbe ili fitness trening, Reebok Pump tehnologija nastavlja biti jedinstvena inovacija koja mijenja koncept vježbanja. Nakon što je Reebok ZPump Fusion model ovog proljeća izazvao veliku pozornost ljubitelja trčanja i fitnessa, jesenska kolekcija nastavlja uspješno odgovarati na sve potrebe sportaša diljem svijeta.

Modeli iz Reebok Pump linija (nano pump, cardio pump, z pump fusion) unose revoluciju u sve sfere vježbanja – kako bi postigli savršenu udobnost, sve što je potrebno jest „podesiti volumen“ tenisica kako bi savršeno pristajale svakom stopalu. Kada pritisnete jastučić na ZPUMPicama, on se puni zrakom te tako ispuni „prazan prostor“ između tenisice i stopala.

Dok tipična konstrukcija tenisice sadrži i do 40 različitih dijelova koji se lijepe, šivaju, spajaju, Reebok ZPump Fusion modeli sastavljeni su od samo tri dijela:

1. ZSeries potplati – sadrže jedinstven pjenasti sastav i radikalno osmišljenu geometriju za idealno prianjanje tlu te za opuštenije kretanje. Utori s donje strane omogućavaju savijanje i širenje potplata zajedno sa stopalom, prirodno povećavajući rubove u dodiru s tlom, a sve s ciljem osiguranja ubrzanja i lake kontrole;

2. Pump tehnologija – revolucionarna tehnologija „podešavanja volumena“ tenisica kako bi tenisice savršeno pristajale stopalima;

3. Lagano gornjište - izostavljanjem plastičnih dijelova i tvrde konstrukcije stvorena je tenisica čija se struktura oblikuje prema svakom stopalu.

Reebok ZPump Fusion i drugi modeli iz Pump linija (nano pump, cardio pump) dostupni su u Hrvatskoj od rujna 2015., a više informacija o modelima i prodajnim mjestima dostupno je ovdje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr