EUROPSKA SUPER LIGA

Revolucionar na čelu Napolija: Ukinimo Ligu prvaka!

Foto: 'HRVOJE POLAN'
Revolucionar na čelu Napolija: Ukinimo Ligu prvaka!
17.09.2011.
u 13:06
Aurelio De Laurentis, predsjednik Napolija, ima vrlo zanimljive ideje. Klub je preuzeo pred šest godina kao trećeligaš, a danas igraju Ligu prvaka. Međutim...
Pogledaj originalni članak

- Seria A mora promijeniti format, najbolje bi bilo smanjti broj klubova na 16, nitko ne bi ispadao, ali bi oni najlošiji morali plaćati kazne - smatra De Laurentis i dodaje:

- Europska liga nije pofitabilna, a Liga prvaka nosi nam samo 10 posto prihoda koje bi mogli imati da igramo Europsku Super ligu. Uzmimo 40 klubova, po osam iz Liga petice i napravit ćemo sjajan posao! - dodaje holivudski filmski producent na čelu talijanskog prvoligaša.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DR
dragogera
14:30 17.09.2011.

babas poznavanje ekonomije ti je otprilike na onoj frekvenciji/krava /balet. lige petice,ujedno i pet najrazvijenijih eu zemalja,sa najvecim standardima,nose novca nego sve ostale eu zemlje.ti sad hoces reci da rumunjska,bugarska,madjarska,hrvatska,srbija,bosna....i jos par eu velesila tipa ceska i poljska,mogu napravit kao veci profit sa che. ligom nego onih pet najjacih sa eu ligom,jer kao vise ljudi ce gledat/vise sirotinje ce mozda gledat al od njih ces moci tesko izvuc neke velike zarade.usput,bas me zanima koliko bi zanimanje na hr. trzistu izazvala tekma slovan bratislava/cska sofia

OB
-obrisani-
10:49 18.09.2011.

Revolucionar na čelu Napolija: Ukinimo Ligu prvaka i idimo svi igrati u HNL gdje čemo uz Boga i domoljublje svi igrati kao nevini vitezovi baluna !

HM
hm12345
13:12 17.09.2011.

O Bože, pa jel njega netko pitao jedno jednostavno pitanje? Da se stvarno usvoji pravilo da nema ispadanja i ulazaka iz niže lige, kako bi njegov Napoli igrao u SeriiA? Preuzeo je klub kad je bio u SerijiC, i da je njegovo pravilo vrijedilo tada, kako bi on bio tu gdje je sad???