Gađali ih bocama

Repeša ljutit na suca Hercega

Foto: Reuters
Repeša ljutit na suca Hercega
17.04.2011.
u 11:39
Na završnom turniru Eurokupa ipak će doći do trenerskog dvoboja Petrovića i Repeše, ali u nevažnoj utakmici.
Pogledaj originalni članak

Domaći Benetton je izgubio od Cajasola (63:75) pa će danas (18) igrati protiv Cedevite za treće mjesto. Perić je ubacio devet koševa za domaćine koji su sa tribina suce, među njima i Sinišu Hercega, gađali bocama vode i limenkama piva!

- Ljetos sam držao predavanje sucima i kazao što trenere najviše pogađa, a to je pogreška na pogrešku. Time više sam razočaran što je to učinio moj sunarodnjak i točno ispred mene pa mi dosudio tehničku - kazao je Repeša.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CA
CastrumFF
11:51 17.04.2011.

Izgubi Aco - krivi su suci! Izgubi Repeša - krivi su suci! Tipićno, uvijek su hrvatima krivi drugi! Zamislite tek reakciju, da sudac nije Hrvat! Auuuuuuu....