Traži novi izazov

Renard napustio Maroko

Foto: DPA/Pixsell
Renard napustio Maroko
21.07.2019.
u 23:42
Maroko je bio jedan od favorita, ali je završio natjecanje u osmini finala
Pogledaj originalni članak

Francuski nogometni stručnjak Herve Renard (50) napustio je kormilo marokanske reprezentacije.

- Bilo je to lijepo poglavlje mojeg života i karijere, no vrijeme je za nove izazove - poručio je 50-godišnji Francuz koji je vodio Maroko od 2016. godine.

Pod njegovim vodstvom Maroko je izborio prvi nastup na svjetskom prvenstvu nakon 1998. godine, ali u Rusiji nisu uspjeli proći skupinu.

Na nedavno završenom afričkom Kupu nacija Maroko je bio jedan od favorita, ali je završio natjecanje u osmini finala porazom od Benina nakon izvođenja jedanaesteraca.

Renard je jedni trener koji je dva puta osvajao afričko prvenstvo. To mu je uspjelo 2012. na klupi Zambije, a tri godine kasnije s Obalom Bjelokosti.

Maroko je šesta reprezentacija koja je ostala bez trenera nakon afričkog Kupa nacija. Nakon domaćina prvenstva Egipta, bez izbornika su ostali i Tanzanija, Uganda, Namibija, te Gvineja.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.