ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA

Reja: Hajduku neću morati platiti odštetu

Foto: Leonard Ninčević
Reja: Hajduku neću morati platiti odštetu
12.11.2009.
u 10:05
Trener nogometaša Hajduka Edoardo Reja dodatno je pojasnio neke svoje izjave koje su se posljednjih dana pojavile u talijanskim medijima.
Pogledaj originalni članak

Talijani su se raspisali kako je Reja prvi kandidat za trenera Lazija ako aktualni strateg rimskog kluba Davide Ballardini dobije otkaz.

Reja je pak izjavio kako se vrlo lako može izvući iz ugovora sa splitskim Hajdukom i kako bi bio sretan da preuzme Lazio. Sada je, ipak, djelomično ublažio takav stav.

- Novinari su me pitali jesam li slobodan nakon što se moje ime već počelo povezivati s Lazijem. Objasnio sam im da sam u Hajduku i da moj ugovor ima klauzulu o ranijem odlasku - izjavio je 64-godišnji Reja za Novantesimo.

Demantirao je, također, da će u slučaju raskida ugovora Hajduku morati platiti odštetu, kako su to prenijeli talijanski mediji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.