odmor u dubaiju

Redsi se opustili nakon sramotne 'šestice': Lovren i društvo pjevali i plesali

Foto: Youtube Screenshot
Redsi se opustili nakon sramotne 'šestice': Lovren i društvo pjevali i plesali
27.05.2015.
u 13:40
Gerrard se ponovno ponio kapetanski i predvodio svoje suigrače u pjesmi i plesu.
Pogledaj originalni članak

Dejanu Lovrenu, Stevenu Gerrardu i društvu iz Liverpoola čak ni ponižavajući poraz u posljednjem kolu engleskog prvenstva protiv Stokea (1:6) nije pokvario dobro raspoloženje. Redsi su otputovali na trodnevni izlet u Dubai, gdje će se odmarati od sezone te oprostiti od kapetana Gerrarda.

Neće nedostajati ni dobre zabave koja je zapravo već počela, a o čemu svjedoči video u kojem je cijela momčad pjevala popularnu navijačku pjesmu 'Yaya – Kolo Toure'. Možda je povod veselju bilo i jučerašnje jednogodišnje produljenje ugovora Koloa Tourea s Liverpoolom.

U svakom slučaju Gerrard se ponovno ponio kapetanski i predvodio svoje suigrače u pjesmi i plesu.

>>Liverpool ga silno želi: Redsi daju bogatstvo za Mandžukića!

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.