TOTTENHAM

Redknapp: Neki igrači moraju igrati mnogo bolje

12.01.2009.
u 16:01
Pogledaj originalni članak

Tottenhamov menadžer Harry Redknapp vapi za pojačanjima u siječanjskome prijelaznom roku koja bi dodatno osnažila njegovu momčad i pružila joj dodatan impuls za bijeg iz zone ispadanja.

Uprava spursa podržat će ga financijski, ali strateg spursa priznaje da dovođenje kvalitetnog pojačanja nije nimalo lak posao.

Upitan o mogućem dolasku pojačanja Redknapp je rekao:

- Zasad nemam nikoga u vidu. Zapravo je jako mirno na tržištu transfera. Gdje se pronalaze dobri igrači u ovo doba godine? To je uistinu teško.

Tottenhamov strateg upozorio je zvijezde momčadi da moraju igrati bolje.

- Klub je platio mnogo novca za te igrače zbog njihove kvalitete, ali oni to moraju dokazati i na terenu. Imamo u momčadi neke igrače koji moraju igrati mnogo bolje nego što to sada čine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr