TOTTENHAM NA STAMFORDU

Redknapp: Kranjčar neće početi protiv Chelseaja

Foto: Reuters
Redknapp: Kranjčar neće početi protiv Chelseaja
18.09.2009.
u 09:36
Menadžer Tottenhamove nogometne momčadi, Harry Redknapp najavio je nedjeljnu derbi utakmicu engleske Premier lige u kojoj njegov sastav gostuje na Stamford Bridgeu kod Chelsea.
Pogledaj originalni članak

Dvije londonske momčadi sjajno su zakoračile u sezonu. Nakon pet odigranih utakmica Chelsea je stopostotan s 15 osvojenih bodova, čime drže čelno mjesto poretka u engleskom nogometnom prvenstvu. Tottenham je, pak, startao četirima pobjedama da bi u posljednjem kolu pretrpjeli poraz od branitelja naslova. Na White Hart Laneu bilo je 3-1 za Manchester United.

Pred susret 6. kola Redknapp je detektirao najveću prijetnju protivničke momčadi.

- Frank Lampard je od svoje 17. ili 18. godine predodređen da bude vrhunski igrač. Nikada nikoga nisam vidio da tako naporno trenira, osim možda njegova oca (Frank Lampard stariji). Njegovi pogoci s tridesetak metara nisu slučajni. On je poput Tigera Woodsa, vježba udarac za udarcem - kaže Redknapp, koji će se bez pomoći ozlijeđenog Luke Modrića morati suprotstaviti vodećoj momčadi Carla Ancelottija.

- Moramo biti svjesni njihove ofenzivne igre. A niti moja momčad ne može otputovati ondje i igrati utakmicu na nulu, nemamo takve igrače. Moji su nogometaši napadački orijentirani i vole se tako izražavati. Bit će to teška utakmica - dodao je Redknapp, koji će, prema najavama, Niki Kranjčaru pretpostaviti Robbieja Keanea na lijevoj strani veznog reda udarne momčadi.

- Keane može igrati na toj poziciji. Pametan je momak i moći će odraditi taj posao. I Kranjčar može ondje igrati, pa neće biti sretan na klupi, no to je nogomet, to je život - filozofski je zaključio Redknapp.

Niko Kranjčar priključio se Spursima posljednjeg dana ljetnoga prijelaznog roka nogometaša. Iz posljednjeplasiranog Portsmoutha došao je u klub Luke Modrića i Vedrana Ćorluke, a debitirao je u susretu protiv "crvenih vragova" kada je na terenu zamijenio upravo Keanea.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.