U 32 UTAKMICE 2 GOLA

Rebiću se vraća prijatelj? Milan želi srpskog napadača

Foto: Arne Dedert/DPA/PIXSELL
Rebiću se vraća prijatelj? Milan želi srpskog napadača
22.12.2020.
u 20:04
Luka Jović je u ljeto 2019. iz Eintrachta prešao u Real Madrid u transferu vrijednom 63 milijuna eura, ali nije se uspio uklopiti u momčad Reala i trener Zinedine Zidane vrlo malo ga koristi
Pogledaj originalni članak

Vodeća momčad talijanskog prvenstva AC Milan želi u zimskom prijelaznom roku dovesti srpskog napadača Luku Jovića (22), koji u Real Madridu ima skromnu minutažu, objavili su španjolski mediji.

 Milan želi dovesti Jovića na polugodišnju posudbu s tim da po isteku posudbe mora otkupiti njegov ugovor. Talijanski klub smatra da bi Jović bio dobra alternativa za najboljeg strijelca Milana 39-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića, koji posljednjih tjedana ima problema sa ozljedama.

 Luka Jović je u ljeto 2019. iz Eintrachta prešao u Real Madrid u transferu vrijednom 63 milijuna eura, ali nije se uspio uklopiti u momčad Reala i trener Zinedine Zidane vrlo malo ga koristi. Jović je u 32 utakmice postigao samo dva gola, a ove sezone upisao je samo četiri nastupa u španjolskom prvenstvu. 
 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar KiM
KiM
08:27 23.12.2020.

Balkanska braca...

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:21 22.12.2020.

napokon nesto u vezi s regionom.