Bez milosti

Rebić drastično kažnjen, načekat ćemo se dok ponovo ne zaigra u Europi!

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
Ante Rebić
Foto: Anke Waelischmiller/DPA/PIXSELL
Ante Rebić
20.09.2019.
u 22:30
Rebić je te kobne nogometne večeri u želji da dođe do lopte napravio oštar prekršaj na vrataru Matzu Selsu
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić drastično je kažnjen zato što je žestoko izvrijeđao službenu osobu krajem kolovoza dok je u dresu Eintrachta nastupao protiv Strasbourga u kvalifikacijskoj utakmici za Europsku ligu.

Rebić neće smjeti igrati čak pet europskih klupskih utakmica, što znači da će još dugo nositi uz sebe suspenziju budući da AC Milan, klub u kojemu je na posudbi, ove sezone ne nastupa u Europi.

Rebić je te kobne nogometne večeri u želji da dođe do lopte napravio oštar prekršaj na vrataru Matzu Selsu, zbog čega ga je izraelski sudac Orel Grinfeld isključio u 44. minuti ogleda.

Što je i kome točno rečeno, javno se još uvijek ne zna.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DE
derin
00:30 21.09.2019.

Rebić je žešći igrač ali kontakt nije bio ni blizu za crveni, u najboljem slučaju za žuti(pogledajte na internetu). A reakcije poslije to je druga stvar, definitivno pretjerana kazna.

Avatar lepihercegovac
lepihercegovac
22:53 20.09.2019.

nema veze uvijek može doći na posudbu u hajduk... spliće i onako nisu zainteresirani da igraju jedno od europskih natjecanja jedino dalmatinsku ligu prvaka

DA
dalibla
07:55 21.09.2019.

Daj Bože da uspije u Italiji, ali....