Novinarka izvor problema

Realov predsjednik zabranio lijepoj Sari da bude blizu C. Ronalda

Foto: APF/Pixsell
Realov predsjednik zabranio lijepoj Sari da bude blizu C. Ronalda
01.01.2011.
u 12:16
Španjolskoj novinarki Sari Carbonero, djevojci realova vratara Ikera Casillasa, Real Madrid je zabranio da uzima izjave od Cristiana Ronalda
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez smatra da lijepa Sara unosi razdor u svlačionicu kraljevskog kluba, prenosi magazin Don Bell. Tijekom nedavnog razgovora Carbonero je Cristiana Ronalda nazvala sebičnjakom. To je bio i razlog što su se odnosi između Casillasa i najboljeg strijelca Reala malo zahladili.

Perez je zbog toga zabranio Sari Carbonero da se približava Ronaldu. Televizijska kuća Telecinco u kojoj lijepa novinarka radi još se nije izjasnila o novonastaloj situaciji. Sara je često bila povod da se pronađe izvor problema. Na SP-u u JAR-u navijači su je prozivali da utječe na koncentraciju svog dečka Casillasa na vratima španjolske reprezentacije, kada je za vrijeme utakmice bila kraj terena.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Idler 3
Idler 3
23:20 01.01.2011.

Pa sad...Casillas je samo golman, a Ronaldo ipak \"strijelac\" >:-))

ZD
Zoran-Düsseldorf
13:19 01.01.2011.

Ma mogu oni zabraniti,ona ako je naumila da se pojebe sa Ronaldom to nemoze niko zabraniti,mozda zenska zeli malo promene,a promene ponekad dobro dodju, Sretna Nova svim citaocima Vecernjaka.Ziveliiiiiiiiiii