Troši tko ima

Real u momčad uložio 559,35 mil., a Atletico 166,21 mil. eura

Foto: Reuters/PIXSELL
Diego Simeone
Foto: Reuters/PIXSELL
Zidane
Foto: Press Association/Pixsell
Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Reuters (Ilustracija)
Diego Simeone
Foto: Reuters/Pixsell
Zinedine Zidane
Foto: Reuters/PIXSELL
Diego Simeone
Foto: Reuters/PIXSELL
Zidane
Foto: Press Association/PIXSELL
Soccer - UEFA Champions League - Final - Real Madrid v Atletico Madrid - Atletico Madrid Training Session - Estadio da LuizAtletico Madrid coach Diego Simeone during the training session at the Estadio da Luiz, Lisbon.Nick Potts Photo: Press Association/P
28.05.2016.
u 11:15
Real je u ovu momčad uložio 559,35 milijuna eura, a Atletico samo 166,21 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Razlika između Atletica i Reala ili Barcelone je u 400 milijuna eura u proračunu, ali proračun se ne gleda kada sudac označi početak utakmice - jednom je istaknuo Atleticov trener Diego Simeone, piše Goal.

Izbacio je Simeoneov Atletico ove sezone već Barcelonu u Ligi prvaka, no sada im još jedan teškaš stoji na putu do prvog naslova u Ligi prvaka.

Naime, Real je u ovu momčad uložio 559,35 milijuna eura, a Atletico samo 166,21 milijuna eura. Zapravo, samo su Cristiano Ronaldo i Bale stajali gotovo 30 milijuna više nego cijeli Atletico.

Gledajući finale prije dvije godine, samo je šest istih igrača u Atleticu, dok je u Realu u odnosu na Lisabon tu čak 13 poznatih lica.

>>Sretno! Luka, vrati nam se opet kao europski prvak!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KU
kupatilo
14:17 28.05.2016.

Da partija nalozila da Pancev Prosinecki Mihajlovic Mihatovic Savicevic dojdu badava.