Kovačić na klupi

Real se namučio sa Celtom, Luka Modrić oduševio i pogodio prečku

Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Real Madrid - Celta
Foto: Reuters/Pixsell
Real Madrid - Celta
Foto: Reuters/Pixsell
Real Madrid - Celta
Foto: Reuters/Pixsell
Real Madrid - Celta
Foto: Reuters/Pixsell
Real Madrid - Celta
27.08.2016.
u 22:18
Slavlje domaćim navijačima donio je Toni Kroos pogotkom u 81. minuti.
Pogledaj originalni članak

Real Madrid je uz dosta teškoća pobijedio Celtu (2:1) u drugom kolu španjolskog prvenstva. Madriđani nisu bili uvjerljivi kao u prvom kolu kad su slavili kod Real Sociedada sa 3:0, no ono što raduje jest sjajna igra Luke Modrića u prvom poluvremenu.

Hrvatski veznjak udarcima je čak triput opasno zaprijetio gostujućem vrataru Alvarezu, a u 29. minuti je pogodio i prečku.

Kraljevski klub je poveo u 60. minuti kad je nakon Asensijeva udarca Alvaro Morata odbijanac pospremio u mrežu. Sedam minuta kasnije Orellana je šokirao Santiago Bernabeu zabivši za izjednačenje.

Zinedine Zidane, trener Reala, odmah je odlučio promijeniti sastav pa je u 69. minuti, pomalo iznenađujuće, iz igre izvukao Modrića i ubacio Jamesa Rodrigueza. 

Slavlje domaćim navijačima ipak je donio Toni Kroos u 81. minuti. Nijemac je sa šesnaest metara uputio prizeman udarac i pogodio od vratnice.

Mateo Kovačić nije ulazio u igru. 

Realu je ovo bila 14. uzastopna pobjeda u prvenstvu i još ga samo jedna dijeli od rekordne 15. čime bi se ova momčad poravnala sa sjajnom generacijom iz 1961. godine. 

Ostali rezultati današnjih utakmica 2. kola: Eibar - Valencia 1:0, Osasuna - Real Sociedad 0:2.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.