OSMINA FINALA LIGE PRVAKA

Real se najviše boji Bayerna

Foto: AFP
Real se najviše boji Bayerna
10.12.2009.
u 09:18
Direktor madridskog Reala Emilio Butragueño odgovorio je na pitanje novinara Marce o momčadi koju bi volio izbjeći u osmini finala Lige prvaka.
Pogledaj originalni članak

- Bayern je najopasniji mogući suparnik. Svi smo vidjeli kako su sredili Juventus sa 4-1, iako ''stara dama'' u Torinu nije izgubila pet godina – izjavio je Butragueño, bivši slavni napadač ''kraljevskog kluba''.

Real je u utorak pobjedom u Marseilleu 3-1 osigurao plasman u osminu finala s prvog mjesta u svojoj skupini C, a epitet igrača utakmice ponio je najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo, strijelac dvaju golova. Portugalac, međutim, nema pravo nastupa u sljedećoj Realovoj utakmici, u 14. kolu na gostovanju kod Valencije sljedećeg vikenda, budući je u prethodnom kolu Primere zaradio crveni karton protiv Almerije.

- Nedostajat će nam Ronaldo na Mestalli, vidjeli ste i u Marseilleu kakav je njegov utjecaj na momčad. Zabio je dva gola, a iz utakmice u utakmicu je sve bolji i bolji. Očigledno je da naša momčad igra na višoj razini kada je on u sastavu – kaže Butragueño.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.