Španjolska liga

Real preokrenuo 0:2 i sjeo na vrh ljestvice

Foto: AFP
Real preokrenuo 0:2 i sjeo na vrh ljestvice
07.03.2010.
u 00:38
Madriđani su svladali Sevillu s 3:2 pogotkom Van der Vaarta u 90. minuti, a Barcelona je, bez isključenog Ibrahimovića od 60. minute, izvukla 2:2 s Almerijom
Pogledaj originalni članak

Spektakularnu utakmicu na stadionu Santiaga Bernabeua odigrali su madridski Real i Sevilla u 25. kolu španjolskog prvenstva (3:2). Sevilla je vodila s 2:0. U 10. minuti Alonso je postigao autogol, a u 52. povisio je Dragutinović.

Za Madriđane zabili su Cristiano Ronaldo (60. minuta) i Sergio Ramos (64.) a pobjedu im je donio Van der Vaart u 90. minuti. Samo zahvaljujući Messiju Barcelona nije kapitulirala na gostovanju kod Almerije. Argentinac je postigao oba pogotka u remiju (2:2).

Domaćin je dva puta vodio, a Katalonci su od 60. minute igrali bez isključenog Zlatana Ibrahimovića. Šveđanin se naguravao sa Cismom, a nakon što je lagano stavio ruku na lice nogometaša Almerije, sudac mu je pokazao crveni karton. Real i Barcelona na vrhu ljestvice imaju po 62 boda, ali Madriđani imaju bolju gol-razliku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.