PRIMERA Valladolid svladao Real sa 1:0

Real pokleknuo protiv Valladolida

15.11.2008.
u 22:24
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Valladolida, 16-oplasirana momčad Primere, čekali su šest utakmica da bi napokon nekoga pobijedili na svom travnjaku. Došao im je Real...

Uzdrmana madridska momčad izgubila je 1-0 i upisala još jedan sramotan rezultat nakon ispadanja iz Kupa kralja od trećeligaša iz Iruna prošlog utorka.

Jedini gol na utakmici u 48. je minuti lijepim udarcem lijevom nogom postigao Urugvajac Canobbio. Asistirao mu je Pedro Leon nakon što se probio po desnoj strani.

Agoniju madridskog sastava pojačao je Gabriel Heinze isključenjem u 87. minuti, kada je zaradio drugi žuti karton.

Schuster je izgubio drugu ligašku utakmicu ove godine, i to onu koju nikako nije smio. Uprava kluba na čelu s predsjednikom Ramon Calderonom uvjetovala mu je nakon ispadanja iz Kupa kralja ostanak na klupi pobjedom u Valladolidu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr