Ponovili grešku Barce?

Real Madridu prijeti kazna zabrane transfera

Foto: Press Association/Pixsell
Real Madridu prijeti kazna zabrane transfera
27.01.2015.
u 06:45
Fifa je prošle godine kaznila Barcelonu zbog transfera mladih igrača, među kojima je bio i Alen Halilović, zabranom dovođenja pojačanja do 2016. godine.
Pogledaj originalni članak

Međunarodna nogometna federacija (Fifa) pokrenula je istragu protiv madridskog Reala zbog transfera maloljetnih igrača, među kojima je posljednje pojačanje, 16-godišnji Martin Odegaard, s kojim je potpisan ugovor na šest sezona.

Podsjetimo, Fifa je prošle godine kaznila Barcelonu zbog transfera mladih igrača, među kojima je bio i Alen Halilović, zabranom dovođenja pojačanja do 2016. godine. U Realu sada strahuju da im se ne dogodi isto.

>> CAS odbio žalbu! Barcelona u 2015. ne smije dovoditi igrače!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Abcda
Abcda
14:51 27.01.2015.

Trgovina bijelim robljem