NEZADOVOLJNI GALACTICO

Real Madrid ga vraća u Tottenham? Problem je plaća

Foto: Alessandro Bianchi/REUTERS/PIXSELL
Gareth Bale i Luka Modrić
16.07.2019.
u 11:42
Bale je u šest sezona provedenih u Real Madridu osvojio 14 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka. Upisao je 230 nastupa i postigao 102 gol
Pogledaj originalni članak

Velški nogometni reprezentativac Gareth Bale (30) korak je do povratka u Tottenham iz čijih redova je 2013. preselio u Real Madrid za tada rekordnih 100 milijuna eura.

Prema pisanju španjolskog tiska Bale bi se mogao vratiti u Tottenham za 60 milijuna eura. Međutim, problem predstavlja njegova plaća od 17 milijuna eura koliko zarađuje u 'Kraljevskom klubu' što je za londonski klub previše. U taboru "Spursa" se nadaju kako će velški reprezentativac pristati na manje prihode.

Bale je u šest sezona provedenih u Real Madridu osvojio 14 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka. Upisao je 230 nastupa i postigao 102 gol.

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić stigao do Zlatne lopte

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.