SPREMNI ZA ODLAZAK

Real dovodi Edena Hazarda kao zamjenu za Cristiana Ronalda

Foto: Reuters (Ilustracija)
Real dovodi Edena Hazarda kao zamjenu za Cristiana Ronalda
09.09.2014.
u 17:21
Dio novca za kupnju Cristiana Ronalda United bi dobio prodajom Juana Mate. Louis van Gaal spreman je prodati Španjolca za 40 milijuna eura.
Pogledaj originalni članak

Real Madrid već razmišlja o potencijalnoj zamjeni za Cristiana Ronalda, ako se Portugalac u dogledno vrijeme odluči za povratak na Old Trafford.

Ronaldo je nezadovoljan klupskom politikom Reala, a pogotovo prodajom Angela di Marije u Manchester United te je nedavno ponovio kako ne bi imao ništa protiv povratka u klub iz kojeg je 2009. stigao na Santiago Bernabeu.

Očekuje se da su crveni vragovi spremni ponuditi 75 milijuna za Portugalca, a to je ponuda koju bi u Realu vjerojatno prihvatili. Taj bi novac kraljevski klub iskoristio za dovođenje Edena Hazarda iz Chelseaja.

A dio novca za kupnju Cristiana Ronalda United bi dobio prodajom Juana Mate. Louis van Gaal spreman je prodati Španjolca za 40 milijuna eura.

>> Želim srušiti sve rekorde u Realu i vratiti se u Manchester United

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
maxxxx
18:39 09.09.2014.

koja je svrha ovakvog clanka, sve rekla- kazala i to godinu dana unaprijed, a vidjeli smo u ovom prijelaznom roku da igrače sele iz kluba u klub 5 puta u jednom danu

DI
dinamojavolim1
20:57 09.09.2014.

perez ocito slusa vanju