Odmetnuta zvijezda

Real će ga izbaciti naglavače, zbog ove je geste već bio kažnjen

Foto: Reuters/Pixsell
Real - Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
Gareth Bale
Foto: Reuters/Pixsell
Gareth Bale i Emma Rhys-Jones
Foto: Reuters/Pixsell
Gareth Bale i Emma Rhys-Jones
Foto: Reuters/Pixsell
Real - Barcelona
04.03.2019.
u 09:14
Umjesto da ostane uz suigrače i sasluša govor trenera, Velšanin je opet odlučio otići kući.
Pogledaj originalni članak

Čini se da Gareth Bale broji posljednje dane u Madridu. Njegovo ponašanje ukazuje na to da se potpuno udaljio od trenera i momčadi, a da se navijačima popeo na vrh glave, to je baš svakom gledatelju 242. El Clasica bilo jasno u 61. minuti kada je napuštao igru.

Izviždali su ga kao rijetko koga, što je Velšanina očito navelo da u nastavku večer ponovi gestu zbog koje je već bio kažnjen i kritiziran. Naime, u jednom se trenutku samovoljno digao s klube, pa otišao kući prije svršetka utakmice.

Podsjetimo, identično je izveo početkom siječnja kada je odlučio ne gledati do kraja dvoboj protiv Real Sociedada, što je sasvim opravdano navelo čelnike kluba da mu izreknu disciplinski mjeru.

Tu večer Bale čak nije ni sudjelovao u 2:0 porazu budući da je bio ozlijeđen, pa ako je tada još i imao nekakav izgovor s obzirom na zdravstveno stanje, nakon poraza od Barcelone je ipak morao ostati uz momčad i saslušati što trener Santiago Solari ima za reći.

Pitanje ostaje, kome li će ga Real i za koliko ovoga ljeta uspjeti prodati, jer nisu samo njegova preuranjena napuštanja stadiona problem. Kamo sreće da je tako, ali Bale je od dolaska na Santiago Bernabeu 2013., i to za stotinjak milijuna eura, do danas izostao s gotovo 70 utakmica zbog 18 ozljeda!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZB
Zoki-Bijela
10:08 04.03.2019.

Glupson...

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
11:24 04.03.2019.

Potjerali Ronalda a ostavili ovu bu.aletinu !

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:12 04.03.2019.

Nerk se prebaci na atletiku, brzinu već posjeduje