Hvalio i Del Piera

Raul: Messi i Ronaldo najbolji su nogometaši u povijesti

Foto: Press Association/PIXSELL
Raul: Messi i Ronaldo najbolji su nogometaši u povijesti
17.12.2014.
u 08:38
- Koga bih želio u momčadi? Obojicu, to je barem lako. Njih dvojica su fenomenalni igrači, oni stvaraju razliku na terenu i najbolji su u povijesti nogometa uz Pelea i Maradonu
Pogledaj originalni članak

Legendarni Raul, koji je donedavno bio najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka, u razgovoru za talijansku Gazzettu osvrnuo se na dvojac Messi-Ronaldo, koji skida sve rekorde. Novinari su ga upitali koga bi od njih dvojice htio u svojoj momčadi, a Raul se nije mogao odlučiti pa je dao najbolji i najjednostavniji odgovor.

- Koga bih želio u momčadi? Obojicu, to je barem lako. Njih dvojica su fenomenalni igrači, oni stvaraju razliku na terenu i najbolji su u povijesti nogometa uz Pelea i Maradonu, rekao je Raul.

Talijane je zanimalo što misli o njihovim igračima, a on je istaknuo Alessandra Del Piera.

- Njega izrazito poštujem i cijenim, njegovim sam se igrama divio i smatram da je on najbolji talijanski nogometaš svih vremena. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
12:09 17.12.2014.

To je čista glupost ..za mene je najbolji Slovenac Abdulrahim bin Handanović!!!!!!!!!!!!!!

NE
nenasjedajte
15:43 17.12.2014.

sad je bin, bio je ibn.. unaprijedio si ga