BMX slobodni stil

Ranteš brončani, izveo je nekoliko trikova od kojih je zastajao dah

Foto: Promo
Ranteš brončani, izveo je nekoliko trikova od kojih je zastajao dah
14.08.2022.
u 15:11
- Zadovoljan sam jer sam osvojio medalju. Ovo mi je druga europska, prva je bila srebrna. Žao mi je druge vožnje u kojoj sam napravio jednu pogrešku
Pogledaj originalni članak

Marin Ranteš osvojio je brončanu medalju na Europskom prvenstvu u disciplini BMX slobodni stil. Nakon što je zbog pada u drugoj vožnji kvalifikacija jedva ušao u finale, jučer je u finalu zablistao u prvoj vožnji dobivši ocjenu 88,80.

- Zadovoljan sam jer sam osvojio medalju. Ovo mi je druga europska, prva je bila srebrna. Žao mi je druge vožnje u kojoj sam napravio jednu pogrešku. Da nije bilo te pogreške to bi sigurno bila veća ocjena. Možda nedovoljna za zlato, ali svakako za srebro - rekao je Ranteš.

Bilo je napeto čekati

Je li Vas drugoplasirani Britanac Reilly iznenadio?

- I je i nije. Riječ je o vrhunskom BMX vozaču koji je izveo nekoliko sjajnih trikova - istaknuo je Ranteš koji je pak svojim trikovima ostavljao gledatelje bez daha.

Atmosfera u olimpijskom parku bila je sjajna?

- Da, rampu za BMX su domaćini napravili na brdu i bilo je sjajno nastupati pred 10.000 navijača.

Kako ste bili u prvoj skupini morali ste čekati rezultate druge, odnosno odgledati sa zebnjom 12 vožnji?

- Da, bilo je malo napeto čekati ali sam znao da je moja ocjena jako dobra i da bi trebala biti dovoljna za medalju. Naravno, uvijek je u finalu bolje nastupati u drugoj skupini - priča Ranteš.

Što dalje?

- Ništa, prvo doma, a onda slijedi serija natjecanja po Europi, u Abu Dhabiju, Australiji, Americi - dodao je Ranteš.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.