IPAK IMA NADE

Rakitić o povratku u reprezentaciju: Uvijek želim ostaviti otvorena vrata

Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Rakitić o povratku u reprezentaciju: Uvijek želim ostaviti otvorena vrata
29.09.2020.
u 20:58
Upitan o tome koji mu je trenutak s reprezenatacijom bio najdraži, slavni nogometaš kazao je kako mu je svaki dan bio poseban.
Pogledaj originalni članak

Bivši Vatreni Ivan Rakitić nedavno je objavio svoj odlazak iz reprezentacije, no kako se čini, prema njegovom vlastitom priznanju povratak i nije toliko nemoguć. 

- Najteži dan, najgori dan. Nijedan poraz u karijeri nije mi ostavio takav osjećaj u prsima. Kad sam uzeo mobitel da nazovem izbornika, riječi nisu htjele van. Uvijek želim ostaviti otvorena vrata u bilo kojem slučaju, uvijek Hrvatska i izbornik može računati na mene. Za minutu, penale i sve što treba za moju Hrvatsku, rekao je Ivan Rakitić (32) za HRT. 

VIDEO: Ivan Rakitić objavio da više neće igrati za Hrvatsku: "Ovo mi je najteža odluka u karijeri!"

Upitan o tome koji mu je trenutak s reprezenatacijom bio najdraži, slavni nogometaš kazao je kako mu je svaki dan bio poseban. 

Podsjećamo, vijest o tome da Rakitić odlazi iznenadila je mnoge, pogotovo jer je samo koji mjesec ranije govorio kako će gotovo sigurno nastupati za Hrvatsku na Euru, no promijenio je mišljenje nakon povratka u Sevillu.

- Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu, a nezaboravni trenuci sa Svjetskog prvenstva ostat će mi među omiljenim uspomenama u životu. Uvjeren sam da i dalje imamo sjajnu momčad koju čeka svijetla budućnost. Svojim prijateljima i suigračima u reprezentaciji želim svu sportsku sreću svijeta u narednim izazovima, a u meni će imati najvećeg navijača - rekao je prije samo osam dana.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

SH
Shtanga
00:11 30.09.2020.

Svaka čast Raketa za sve što si napravio s repkom. Iskreno mi je žao što nisi probao još bar idući Euro, ali što je tu je. Sretno dalje u Sevilli i u životu! 💪

IV
IvanDobrila
21:54 29.09.2020.

Bit će kako ženica kaže.

DA
DarthVader
12:22 30.09.2020.

Okay, ali Raketa nam jos nije objasnio razlog zasto prekida s reprezentacija. Samo se ponavlja jedno te isto.