S MAGATHOM SE SLAŽE

Rakitić: Ne razmišljam o mogućem odlasku, ni o Juventusu

Foto: Reuters
Rakitić: Ne razmišljam o mogućem odlasku, ni o Juventusu
20.12.2009.
u 09:20
- Imam vrlo dobar odnos s Magathom, a u klubu je odlična atmosfera. Ne opterećujem se ponudama, sve će doći samo po sebi - kazao je Rakitić.
Pogledaj originalni članak

Jesenskim dijelom ove nogometne sezone Ivan Rakitić nije nimalo nezadovoljan iako bi se to lako moglo pomisliti. Premda je njegov Schalke u blagdane ušao kao klub koji se bori za naslov prvaka, Ivan se nije naigrao. Samo 36 posto minutaže u Bundesligi (igrao 550 od 1530 minuta), jedan gol i dvije asistencije sigurno su ispod očekivanja.

Samo je protiv Herthe odigrao svih 90 minuta, sedam puta je zamijenjen, četiri puta ušao s klupe, u pet utakmica nije igrao. A toj ne sjajnoj jeseni treba dodati da je bila tužna i zbog reprezentacije, ostali smo bez SP-a, svjetlo je donijela tek mlada reprezentacija za koju je igrao.

– Nisam ja nezadovoljan, osjećam da ide nabolje, mislim da sam i napredovao – javio je Ivan koji je već stigao u Švicarsku do obitelji, na odmor koji baš i neće biti dug.

– Već 30. prosinca počinju pripreme, dvoranski nogomet, a 2. siječnja idemo u Španjolsku – izvijestio je naš reprezentativac te dodao:

– Imam vrlo dobar odnos s trenerom Magathom, razgovarali smo prije nekoliko tjedana i tu nema nikakvih problema. Meni je važno da se i dobro osjećam i da sam zadovoljan. K tome i Schalke je u samome vrhu, osvojili smo dosta bodova i stvorili pravu bazu za proljeće. Malo je uspješan dojam o sezoni pokvario neodlazak na SP, iako svojim napredovanjem u kockastima također mogu biti zadovoljan.

Juventus se opetovano zanimao za Ivana.

– Ne opterećujem se time, tim prije što sam sretan ovdje gdje jesam. Mislim samo na Schalke, želim dobro raditi a sve ostalo već će doći samo po sebi.

Možda bude nešto već u siječanjskome prijelaznom roku?

– Velim, ne razmišljam o tome jer mi je dobro, a što će biti, tko može znati – zagonetno je zaključio Rakitić.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.