VN SAD-A

Raikkonen slavio nakon pet godina, Hamilton još nije osigurao naslov

Foto: Reuters/Pixsell
Raikkonen slavio nakon pet godina, Hamilton još nije osigurao naslov
21.10.2018.
u 21:57
Raikkonenu je to bila prva pobjeda u formuli 1 nakon pet godina, a njegov momčadski kolega iz Ferrarija, Sebastian Vettel, završio je na četvrtom mjestu pa Hamilton nije i teoretski osigurao naslov.
Pogledaj originalni članak

Lewis Hamilton nije iskoristio prvu meč loptu za naslov svjetskog prvaka u formuli 1. Pilot Mercedesa bio je treći na Velikoj nagradi SAD-a, a prvi je ciljem prošao Kimi Raikkonen.

Raikkonenu je to bila prva pobjeda u formuli 1 nakon pet godina, a njegov momčadski kolega iz Ferrarija, Sebastian Vettel, završio je na četvrtom mjestu pa Hamilton nije i teoretski osigurao naslov. To će pokušati napraviti na idućoj utrci u Meksiku.

Vettel se u prvom krugu izvrtio nakon kontakta s Ricciardom i pao na 15. mjesto i činilo se da je prvenstvo odlučeno jer je u tom trenutku Hamilton vodio. No, loša strategija Hamiltona, koji je promjenom guma izgubio pozicije, i hrabra vožnja Vettela, ipak su spriječili Britanca da već danas proslavi peti naslov.

Hamilton ima 70 bodova prednosti u odnosu na Vettela. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.