Pomoć Slavoniji

Ragbijaši iz Zagreba se pridružuju se humanitarnoj akciji

Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Ragbijaši iz Zagreba se pridružuju se humanitarnoj akciji
23.05.2014.
u 16:44
Obavezno vodootpornim markerom na ambalažu hrane napišite slovo H; ono je znak za humanitarno. Ragbijaši će se pobrinuti da pomoć bude dostavljena onima kojima je prijeko potrebna
Pogledaj originalni članak

U subotu se igra vječni derbi između dva najjača kluba u Zagrebu- Ragbi klub Zagreb i Ragbi kluba Mladost. Prije poslije i za vrijeme utakmice će se sakupljati sredstva kako bi se pomoglo onima koji su nastradali zbog poplava.

Osim financijskih sredstava skupljat će se i namirnice koje su im potrebne. Pozivamo sve da dođu i sudjeluju. Donacije u bilo kojem obliku možete ostaviti cijeli dan u prostorijama kluba na adresi Sošićka b.b.

Obavezno vodootpornim markerom na ambalažu hrane napišite slovo H; ono je znak za humanitarno. Ragbijaši će se pobrinuti da pomoć bude dostavljena onima kojima je prijeko potrebna.

>>Modrić: Slavonijo, ostani jaka! Vidimo se uskoro

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.