DOĆI ĆU TI U SNOVIMA

Rafter: Zbog Ivaniševića imam noćne more

Foto: Reuters
Rafter: Zbog Ivaniševića imam noćne more
03.12.2009.
u 09:55
Australski teniski velikan Patrick Rafter nastupa na AEGON Mastersu, završnom turniru teniskih veterana koji se ovih dana održava u londonskom Royal Albert Hallu.
Pogledaj originalni članak

Nalazi se ondje i Goran Ivanišević, najbolji hrvatski tenisač i pobjednik sjajnog meča protiv Raftera u finalu Wimbledona 2001. godine. Slavio je Ivanišević protiv nekad najboljeg tenisača svijeta 6:3, 3:6, 6:3, 2:6, 9:7, čega se, na inzistiranje novinara, Australac još jednom morao sjetiti.

- Svako toliko taj mi meč dođe u snovima. To je noćna mora u kojoj me oblijeva hladni znoj - našalio se Rafter i nastavio u istom tonu:

- Toliko je 'ako' i 'ali' u svijetu u svemu što radimo, pa se trudim ne razmišljati previše o tome. Dobio sam dva 'tanjura' u Wimbledonu i stavio ih u uporabu. Na njima služim večeru, pa je tako sve u redu.

Podsjetimo, Rafter je, osim finala protiv Ivaniševića, igrao posljednji meč slavnog turnira na travi i godinu dana ranije. Bolji je tada bio Pete Sampras 6:7(10), 7:6(5), 6:4, 6:2.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.