Ponude

Radošević i Zubčić mogu imati nove klubove za 5 dana

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Radošević i Zubčić mogu imati nove klubove za 5 dana
06.12.2010.
u 11:07
Leon i Tomislav neće moći otići bez suglasnosti Cibone. Klub bi za njih mogao dobiti odštetu koja nije zanemariva
Pogledaj originalni članak

Beogradski odvjetnik Miodrag Ražnatović, iz agencije Beobasket, zastupa poslovne interese dvojice Ciboninih dragulja Leona Radoševića i Tomislava Zubčića.

– Njih zastupa američka agencija Excel koju vodi Jeff Schwartz, a ja vodim njihove europske poslove – objasnio je Ražnatović.

Excel je agencija koja u NBA ligi zastupa zvijezde poput Piercea, Kidda i Odoma i može s lakoćom Europljanima trasirati NBA put.

– Moguće je da i Radošević i Zubčić izađu već na sljedeći draft, no kako mogu izaći i 2012., napravit će se plan što je za njih najbolje.

Glede europskih klubova, Ražnatović za njih ima ponude euroligaša.

– Cibona bi za njih dvojicu mogla dobiti odštetu koja nije zanemariva, no ja tamo o tomu sada nemam s kime razgovarati nakon što je direktor Knego dao ostavku. Cibona sada za to nema legitimnog predstavnika. Njih dvojica i Bogdanović su među traženijim igračima na europskom tržištu, rijetko koji klub ima tri takva talenta. Čekamo rasplet, ako dođe do raspada kluba, naša dva igrača mogu imati nove klubove za pet, šest dana – naglasio je Miodrag Ražnatović.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.