JOŠ SAMO DERBY

QPR korak do Premiershipa: Vrlo dobrih 120 minuta Kranjčara

Foto: PA/Pixsell
QPR korak do Premiershipa: Vrlo dobrih 120 minuta Kranjčara
12.05.2014.
u 23:25
Niko Kranjčar odigrao je 120 minuta i bio je jedan od boljih pojedinaca u redovima momčadi Harry Redknappa, a vrlo blizu golu bio je u prvom poluvremenu.
Pogledaj originalni članak

QPR je pobijedio Wigan na svom Loftus Roadu sa 2:1 i tako izborio finalnu utakmicu doigravanja za Premiership protiv Derbyja.

Wigan je imao vodstvo od 9. minute kada je mrežu domaćina nakon ubacivanja s lijeve strane zatresao Perch. McLean je imao priliku riješiti pitanje pobjednika u 69. minuti kada je sam izašao pred Greena, međutim golman QPR fantastično mu je obranio. Lopta se opet odbila do McLeana, koji iskosa s lijeve strane sa dva, tri pogađa vratnicu.

Kazna je stigla samo četiri minute kasnije kada je Caldwell srušio Hoiletta u šesnaestercu, a siguran realizator za 1:1 s bijele točke bio je Austin.

U 97. minuti za erupciju oduševljenja na Loftus Roadu pobrinuo se svojim drugim golom Austin, a asistent mu je bio Zamora.

Niko Kranjčar odigrao je 120 minuta i bio je jedan od boljih pojedinaca u redovima momčadi Harry Redknappa, a vrlo blizu golu bio je u prvom poluvremenu, kada je njegov fantastičan udarac s ruba šesnaesterca golman gostiju odličnom reakcijom odbio u korner.

QPR-u je na putu do Premiershipa ostala samo jedna prepreka, Derby, koji je s ukupnih 6:2 u drugom polufinalu doigravanja izbacio Brighton. Odluka tko će, uz Leicester i Burnley, sljedeće godine igrati u Premiershipu past će na Wembleyu 24. svibnja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AS
asi2013
08:00 13.05.2014.

Niko Kranjčar je drugi tip igraća nego Mandžukić, ali i on je u reprezentaciji igrao vrlo malo dobrih utakmica. To ne znači za bi ga udaljio, mislim da bi u prvoj utakmisi bolje stajao na terenu od Mandžukića. Samo i on ima neke "falinke" koje su lako uočljive. Meni je bio izrazito dobar, kada je prije sto godina u Sofiji bio odličan protiv Bugarske.