šibenik - hajduk

Puljak u loži na Šubićevcu uz Ivoševića i Jakobušića. Igrači Hajduka istrčali s crnim florom

01.04.2023.
u 19:54
Pogledajte atmosferu na Šubićevcu tijekom jadranskog derbija
Pogledaj originalni članak

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak sa svojim zamjenicima Antonijom Kuzmanićem i Bojanom Ivoševićem stigao je danas na utakmicu Šibenika i Hajduka na stadion Šubićevac. Tijek susreta uživo možete pratiti OVDJE. U svečanoj loži delegacija iz Grada Splita smjestila se uz šefa Hajdukove uprave Lukšu Jakobušića, a tim činom dali su podršku Hajduku i putu kojim ide klub, još uvijek u većinskom vlasništvu Grada koji je upravljačka prava prenio udruzi Naš Hajduk. 

Bojan Ivošević, zamjenik Ivice Puljka, također je i Hajdukov dioničar te veliki navijač 'bijelih'. Često ga se može vidjeti na i na tribinama Poljuda. U svečanoj loži danas na Šubićevcu sjedi i velikan šibenskog nogometa koji je ostavio dubok trag u Hajduku, Nikica Cukrov. 

Uoči utakmice održana je minuta šutnje u čast preminulom Peri Nadovezi, još jednom šibenskom velikanu koji se ostvario u dresu Hajduka te mu je posvetio čitav svoj radni vijek. 

Foto: Veljko Martinović/Dalmatinski portal
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: HNK Šibenik protiv HNK Hajduk u 27. kolu Prve HNL

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
18:27 02.04.2023.

licemjerstvu populista koji put nema kraja