Le Championnat

PSG preokrenuo protiv Valenciennesa i preuzeo vrh

Foto: AFP/Pixsell
PSG preokrenuo protiv Valenciennesa i preuzeo vrh
07.05.2012.
u 09:59
Do kraja prvenstva PSG ima još dvije utakmice, a Ancelottiju i društvo ostaje nada da će u tom razdoblju dočekati kiks Montpelliera
Pogledaj originalni članak

Nogometaši PSG-a odigrali su neobičnu utakmicu protiv Valenciennesa. Iako su već u 11 minuti gubili 0:2, Parižani su na kraju stigli do važne pobjede. Pobijedili su 4:3 i preuzeli vrh ljestvice. Oni sada imaju 73 boda, a isto toliko ima i Montpellier, ali Montpellier ima utakmicu manje, koju igra večeras protiv Rennesa u gostima.

Do kraja prvenstva PSG ima još dvije utakmice, a Ancelottiju i društvu ostaje nada da će u tom razdoblju dočekati kiks Montpelliera.

Lyon je još jednom potvrdio da je ove sezone u lošoj formi. Iako se borio za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a igrao protiv Bresta, momčadi koja se bori za opstanak u ligi, na svom  je terenu tek remizirao. Na poluvremenu su vodili 1:0, a završilo je 1:1.

Le Championnat, 36. kolo:

Valenciennes – PSG 3-4 (Aboubakar 8, Gomis 11, Cohade 80 / Nene 15, Maxwell 40, Matuidi 45, Menez 58)

Evian – Ajaccio 2-1 (Barbosa 15, Wass 54 / Andre 14)

Lyon – Brest 1-1 (Gourcuff 37 / Lorenzi 75)

Redoslijed: 1. PSG 73, 2. Montpellier 73 (-1), 3. Lille 68 (-1), 4. Lyon 60 (-1), 5. Rennes 57 (-1)...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.