SKOKOVI U VODU

Prvo zlato za kineske skakačice

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Prvo zlato za kineske skakačice
25.07.2021.
u 10:04
Za Wang Han je ovo prvi olimpijski naslov, a Shi Tingmao je osvojila svoje treće olimpijsko zlato
Pogledaj originalni članak

Kineske skakačice Shi Tingmao i Wang Han uvjerljivo su osvojile naslov olimpijskih pobjednica u sinkroniziranim skokovima s daske 3m, a za svoju su izvedbu zaradile ukupnu ocjenu 326,40 bodova te tako svjetskoj velesili u ovom sportu donijele prvo od nesumnjivo niza zlatnih medalja koje će osvojiti u Tokiju.

Druge su bile Kanađanke Jennifer Abel i Melissa Citrini Beaulieu (300,78), a brončano odličje osvojile su Njemice Lena Hentschel i Tina Punzel (284,97).

Za Wang Han je ovo prvi olimpijski naslov, a Shi Tingmao je osvojila svoje treće olimpijsko zlato. Prije pet godina u Rio de Janeiru osvojila je naslove olimpijske pobjednice s daske (3m) u pojedinačnoj konkurenciji i sinkroniziranim skokovima.

>> Sandra Perković otputovala u Tokio

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.