Kutija šibica

Prvi put nastupila ženska ekipa, igrači Ludnice bili u šoku

Foto: ARHIV VL-a
Prvi put nastupila ženska ekipa, igrači Ludnice bili u šoku
28.11.2011.
u 18:24
Nesvakidašnja stvar dogodila se u 1. kolu Kutije šibica. Prvi put u povijesti našeg najboljeg malonogometnog turnira na terenu su zaigrale - nogometašice.
Pogledaj originalni članak

Ženska ekipa Office Shoes nije imala sreće sa ždrijebom, jer suparnik joj je bila jaka momčad Ludnice. Dečki iz Ludnice predvođeni Kukecom i Pekom dali su curama da vode igru, pustili im da povedu s 5:4, no na kraju su ubacili u višu brzinu, te pobijedili sa 7:5.

Bila je to zaista čudna situacija, a igrač Ludnice Igor Jugović nije ni želio igrati protiv cura.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
zagy111
21:49 28.11.2011.

svaka cast cure...istina nije vas sreca pomazila,bit ce bolje dogodine