PRVA HNL

Istra i Inter igrali na 'nulu' - cilj su na kraju postigli

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Istra i Inter igrali na 'nulu' - cilj su na kraju postigli
08.08.2015.
u 20:54
Ovih 0:0 u petom kolu znači da Istra ima osam, a Inter četiri boda
Pogledaj originalni članak

Istra i Inter odigrali su jednu poprilično zamornu utakmicu u petom kolu Prve HNL i na kraju jedino čime mogu biti zadovoljni jest činjenica da imaju po bod.

Time je momčad Igora Pamića potvrdila da su kod kuće iznimno čvrsti, a Samir Toplak da će njegova momčad uvijek biti težak zalogaj, no da im je ne primiti gol najbitnije gdje god igrali.

Navijači u tome ne mogu uživati, ali ako znamo da je Istra jedva ostala u ligi prošle godine, a da je Inter tek u nju ušao, ne treba biti previše kritičan - svaki bod im je potreban. Zato će ga i tražiti gdje god mogu, neovisno koliko to lijepo ili ne izgledalo. Točnije, ovaj put je za rezultat načinjeno sedam prekršaja za žuti karton, od toga tri Istre i četiri Intera.

Rezime je sljedeći, Istra ima osam bodova u pet kola i treća je, a Inter četiri i sedmi je na ljestvici. Teško da bilo tko može biti nezadovoljan time, cilj se zasad sigurno ispunjava. Jedino što Zaprešićane može malo brinuti jest da nemaju niti jednu pobjedu ove sezone, a jedini poraz je od Dinama (0:2). S druge strane, pozitivno je što teško gube. Istra pak ima dvije pobjede i dva remija, a izgubila je od Lokomotive (1:6), što će dugo pamtiti.

>> Osijek duboko u sudačkoj nadoknadi izvukao bod protiv Istre

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.