DELAČ U CHELSEAJU

'Prošli su me trnci kad mi se Didier obratio'

Foto: Slavko Midzor
'Prošli su me trnci kad mi se Didier obratio'
11.12.2009.
u 08:45
Matej Delač, mladi hrvatski nogometni vratar, jučer je upoznao Carla Ancelottija, trenera Chelseaja koji ga je predstavio u svlačionici uoči jučerašnjeg jutarnjeg treninga.
Pogledaj originalni članak

– Bio sam jako nervozan. Ancelotti mi je rekao da se samo opustim, kao da sam na treningu kod kuće. U svlačionici me predstavio kao novog vratara kluba koji je trenutačno na posudbi u Zaprešiću. Nakon njegova predstavljanja, svi su mi zapljeskali. Didier Drogba je ustao i rekao mi da se ukratko predstavim. Trnci su me prolazili kada mi se obratio igrač takve klase kojega sam donedavno mogao gledati samo na televiziji – istaknuo je Matej.

Jučer ujutro prvi je put trenirao s prvom momčadi.

– Kada sam stao među vratnice, prvi mi je udarac uputio Anelka. Inače, mnogo mi pomaže Nemanja Matić, zbog jezika. On me vozi na treninge, a kada ne može, onda dolazi službeni vozač kluba – kaže Delač.

Ranije na trening

– U kampu za trening do mobitela mogu samo navečer, kada sve završi. Jučer smo imali dva treninga. Onaj popodnevni bio je s podmlatkom. Na kraju treninga ti su mi klinci šutirali na vrata. Bio sam prilično uspješan – rekao je Delač.

Kaže da vratari obvezno na trening dođu pola sata ranije.

– Mi odradimo svoj dio dok se igrači polako okupljaju. Inače, na treningu prve momčadi baš je dobra atmosfera. Radi se ležerno, nema svađa, nema povišenih tonova. Baš sam uživao.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

RU
Rugovit
11:05 11.12.2009.

U slobodno vrijeme sam amaterski golman pa želim puno uspjeha Delaču!

BA
bassland
10:27 11.12.2009.

Nemate pojma kako je meni drago za tog klinca!

KR
Krtola
10:27 11.12.2009.

Sto lupetate gluposti..taj mali drekavac je trenirao sa podmlatkom CHELSEA..nije trenirao sa prvom ekipom..zasto napuhavate..te stvari..decko je tamo otisao da malo vidi ozracje PROFESIONALNOG rada sa mladima..a DrogbU je vidio samo u prolazu ili je pogledao trening prve ekipe..kroz Chelse mjesecno prodje 50-setak klinaca i mladih talenata..i nitko se ne zadrzava dulje od dva ti mjeseca..pa taki i..Delac..vratice se u INTER..ili ce biti posudjen..nekom nize razrednom klubu u engleskoj..a mozda i drugdje u europi..pustite malog da..se razvija normalnim putem ne pumpajte gluposti..ubijate decku ..atmosferu..pozdrav..