OSTAJE I TRENER

Prosinečki postaje sportski direktor Zvezde?

Foto: Crvena zvezda
Prosinečki postaje sportski direktor Zvezde?
30.11.2011.
u 12:18
Ako napravi dobar posao u siječnju, hrvatski bi stručnjak postao prvi menadžer momčadi u Srbiji.
Pogledaj originalni članak

Crvena zvezda dva tjedna prije kraja jesenskog dijela prvenstva ostala je bez sportskog direktora, no u beogradskom klubu već imaju rješenje. Nakon što je Ivan Adžić podnio ostavku, na njegovo mjesto žele postaviti trenera Roberta Prosinečkog!

Svemu je ''kumovao'' poraz od Partizana u subotnjem derbiju nakon kojeg Zvezda za najljućim rivalom zaostaje sedam bodova. Prijelazni rok počinje uskoro, kupnja će morati biti pametna pa su u upravi kluba odlučili da je najbolje da je prepuste treneru koji bi u ''šoping''  trebao uz konzultacije s Vladanom Lukićem.

Žuti bi svejedno ostao na mjestu glavnog stratega momčadi, no, ako se u sljedećih godinu dana, piše Mondo.rs, pokaže da je napravio dobar posao u prijelaznom roku, hrvatski stručnjak mogao bi postati prvi menadžer u Srbiji u engleskom smislu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

AM
Admine mater ti jebem
12:32 30.11.2011.

ho vam pas mater zbog ove slike! ako nemate druge nemojte ni ovu stavljati!

DU
Deleted user
13:37 30.11.2011.

Ovi u VL-u su nevjerovatni , svaki dan kao na traci izlaze članci o Prosinečkom i njegovoj zvezdi !? Vjerovatno misle da si podižu tiražu . Nastalo je malo zatišje sa veličanjem lika i djela igora štimca i novinarskih bilježenja njegovih umotvorina pa je sad žuti malo na redu !

OB
-obrisani-
12:31 30.11.2011.

Koji \"Hrvatski strucnjak\"??????????? Alo....