NAKON SEDAM MJESECI

Prosinečki opet rola!

Foto: Luka Klun/Pixsell
Prosinečki opet rola!
23.12.2009.
u 20:20
Član stožera hrvatske reprezentacije Robert Prosinečki igrao je na Kutiji šibica nogomet prvi puta nakon sedam mjeseci i problema s vrtoglavicama.
Pogledaj originalni članak

Njegov Sokol klub izgubio je u osmini finala veteranskog turnira od splitskog Micky Mouse Mamića sa 2:3, no Robi je već sat vremena kasnije preuzeo trenersku palicu Promotion Playa.

Poznata rolica i dalje sjajno izgleda, ne vidi se da je Veliki žuti bio bolestan. Zanimljivio, Robi je nosio broj 9, prekasno se javio za osmicu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
00:36 24.12.2009.

Najtalentiraniji(al nažalost i ne najbolji) nogometaš ikad na ovim prostorima. Grande Žuti!