RUŽNE SCENE

Propalestinski prosvjednici prekinuli utakmicu i napali nogometaše Maccabija

Foto: Twitter
Tučnjava
24.07.2014.
u 08:45
Igrala se 84. minuta u Francuskoj kad je nekoliko prosvjednika utrčalo na teren. Nastala je gužva i opća tučnjava, a svojim igračima pomogao je trener Stanojević.
Pogledaj originalni članak

Prijateljski susret Lillea i Maccabija iz Haife završen je nakon upada palestinskih prosvjednika na travnjak, s kojima se fizički obračunao i trener izraelske momčadi Aleksandar Stanojević.

Igrala se 84. minuta u Francuskoj kad je nekoliko prosvjednika utrčalo na teren. Nastala je gužva i opća tučnjava, a svojim igračima pomogao je trener Stanojević.

Susret se nije nastavio nakon prekida, tako da je ostalo 2:0 za Lille.

>> Metalnim palicama i zapaljivim predmetima zbog Gaze napali policiju u Parizu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Django
Django
09:07 24.07.2014.

Hm, napadači su sigurno francuski državljani, navijači Lillea. Mislim da bi povodom ovog rasističkog i antisemitskog ispada FIFA, UEFA, a pogotovo gospodin Michielle Corleone, ups, pardon, Platini, morali oštro reagirati, zaprijetiti francuskom nogometnom savezu oštrim sankcijama, klubu Lille odrezati zabranu igranja međunarodnih utakmica najmanje dvije sezone, a niti jedan malo oštriji razgovor sa francuskim predsjednikom ne bi bio na odmet!

ST
Stjef
09:00 24.07.2014.

Možda bi malo trebalo korigirati naslov jer se iz (čudno odrezanog) videa gotovo sigurno može reći da je igrač zelenih fizički napao navijača koji je protrčavao kroz teren, a ne obratno.

KL
klasika
11:51 24.07.2014.

U Njemačkoj i Austriji masovno se groze ove novinarske hipokrizije jer ne navode, osim nekih, da je riječ o divljacima a ne prosvjednicima. K tome su i Turci. Svi zdvajaju nad time što im sprema muslimanska rastuća brojka.