Svestrana cura

Proglasili su je državnom misicom, pa ostali šokirani kada su doznali čime se bavi

Foto: facebook.com/DJullyButrakowaa
Djuliana Butrakova
Foto: facebook.com/DJullyButrakowaa
Djuliana Butrakova
Foto: facebook.com/DJullyButrakowaa
Djuliana Butrakova
10.11.2020.
u 10:42
Butrakova je diplomirala dizajn interijera u norveškom Hønefossu, a sada studira na Sveučilištu nacionalne i svjetske ekonomije u Sofiji
Pogledaj originalni članak

Djuliana Butrakova nije mogla na ljepši način proslaviti 22. rođendan. U subotu je okrunjena titulom Miss Bugarske, svoju će državu predstavljati na izboru za Miss svijeta, ali nije to podatak zbog kojeg je dobila prostor u našoj sportskoj rubrici.

Naime, tijekom izbora mnoge je gledatelje šokirao podatak da je prelijepa Djuliana zapravo nogometna sutkinja, i to nagrađivana!

Još lani je proglašena najboljom pomoćnom sutkinjom Regionalnog vijeća Bugarskog nogometnog saveza u Pazardžiku, no veliko je pitanje hoće li njezina karijera i dalje biti vezana uz najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Butrakova je diplomirala dizajn interijera u Hønefossu, sada studira na Sveučilištu nacionalne i svjetske ekonomije u Sofiji, a uza sve to su gledatelji mogli doznati i da govori tri svjetska jezika: engleski, francuski i norveški.

Bugarski su mediji primijetili i da je puna samopouzdanja, odnosno da je ljetos jednu od fotografija na svome profilu potpisala riječima:

"Blagoslovljena sam divnim osobinama, odličnom guzom i prekrasnim licem. Bilo bi nepošteno prema ostalim djevojkama da mi je Bog još dao i velike grudi."

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Warded
Warded
11:25 10.11.2020.

Ostali smo u čudu i škoirani 😯😮... obrve su nam otpale

Avatar ПредседникЧетничкеОмладине
ПредседникЧетничкеОмладине
12:37 10.11.2020.

RSKomadao bih je...